AutoRai

Speciale uitvoeringen Honda Accord en Jazz

(9/27/2007)
Precies dertig jaar geleden veroverde Honda met de lancering van de Accord een vaste plek in de klasse voor sportieve sedans in Nederland. Ter gelegenheid van deze mijlpaal brengt het merk nu de Accord Business Mode uit. Daarnaast presenteert Honda de Jazz Style Mode â ter ere van de tweemiljoenste Jazz die deze zomer is verkocht. Beide modellen bieden een aantrekkelijke serie extraâs.

Speciaal voor de Honda Accord Business Mode zijn twee opvallende kleuren aan het programma toegevoegd: Premium White Pearl en Carbon Bronze Metallic. De Honda Accord Business Mode heeft een nog luxere uitrusting bovenop de standaarduitrusting zoals o.a. een premium audio systeem, mistlampen voor, 17â aluminium velgen (Tourer 16â) en een VDO navigatiesysteem.

De Accord Business Mode komt in de plaats van de huidige Accord Sport. Hij is leverbaar als Sedan en Tourer met een 2,0-liter benzinemotor en de 2,2-liter dieselmotor. De waarde van de Business Mode uitrusting is ⬠3.799,00. De meerprijs bedraagt ⬠499,00.

Jazz Style
De tweede speciale uitvoering, de Jazz Style, volgt de Jazz 1.4 LS op. Deze jubileumeditie is voorzien van onder meer lichtmetalen 14-inchwielen, mistlampen vóór en een design grille. De Jazz Style, waarvan de meerwaarde circa duizend euro bedraagt, wordt voor dezelfde prijs aangeboden als de vroegere Jazz 1.4 LS , vanaf ⬠16.990,00.

Succesnummer
De Honda Jazz is wereldwijd een succesnummer â in zes jaar tijd zijn er twee miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland eindigt de Jazz jaar na jaar in de top bij tevredenheidsonderzoeken.

De Honda Accord Business Mode en Jazz Style Mode staan nu in de showroom.