Ingezonden persbericht


Persbericht

Grote belangstelling voor Affiliate Summit in Londen

Amsterdam, 27 september 2007 - Morgen, vrijdag 28 september 2007, wordt in London de Affiliate Marketing Summit georganiseerd. Er worden meer dan honderd Nederlandse deelnemers verwacht op dit volledig uitverkochte congres. Affiliate netwerk M4N alleen al neemt 61 mensen mee.

M4N neemt haar medewerkers, affiliates en adverteerders mee naar het congres om de laatste ontwikkelingen op affiliate marketing gebied te volgen. Het bedrijf heeft een speciaal Meetingpoint in de beurshal ingericht waar affiliates onderling én met adverteerders kunnen netwerken en kennis en informatie kunnen uitwisselen.

In Nederland zit affiliate marketing in de lift. Dat blijkt onder andere uit de twee affiliate marketing netwerken die genomineerd zijn voor Deloitte Fast 50. Vanavond wordt de ranking van de vijftig genomineerden bekend gemaakt. Dat affiliate marketing een sterke groei doormaakt wordt ook duidelijk op Marketingfacts. Hier wordt een rapport uit de UK beschreven dat rooskleurige cijfers laat zien. Daaruit blijkt onder andere dat ruim driekwart van de ondervraagden verwacht dat de inzet van affiliate marketing de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Over M4N
M4N heeft als missie om het zoeken, vinden en kopen van producten op internet gemakkelijker te maken. M4N bereikt dit door een netwerk van website eigenaren, affiliates genoemd, te koppelen aan aanbieders van producten op internet. Het bedrijf ziet de affiliates als distributiekanaal: zij maken informatie (commercieel en niet commercieel) namelijk toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de vaak uitgebreide websites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders beter op het online koopproces afstemmen door middel van goede statistieken en promotiemateriaal. Voor meer informatie, zie: Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten

Noot voor de redactie/