Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 27 september 2007

Vastgoedvacaturebank.nl nieuw initiatief van PROVADA

Vastgoedvacaturebank.nl is onderdeel van Vastgoedjournaal.nl en is door de PROVADA ontwikkeld om de vastgoedsector te voorzien van een digitaal platform waar vastgoedondernemingen en werkzoekenden in Nederland elkaar zonder tussenkomst van een intermediair kunnen vinden. Vastgoedvacaturebank.nl vult hiermee een gat in de markt.

Vastgoedvacaturebank.nl speelt in op de trend binnen de vacaturebranche dat vacaturesites zich steeds meer op één sector richten. De werkzoekende krijgt hierdoor een duidelijker beeld van de beschikbare banen binnen een specialistisch werkveld. John Kerkhoven, Commercieel Directeur PROVADA: "De vastgoedbranche is een specialistische wereld waarvoor specifieke kennis vereist is. In lijn met de doelstelling die PROVADA nastreeft om hét Nederlandse platform voor de vastgoedbranche te zijn, willen we met de vastgoedvacaturebank.nl transparantie verschaffen in de vacatures binnen deze sector en de eraan gerelateerde dienstverleners als bijvoorbeeld advocaten en notarissen."

Het niveau van de vacatures op vastgoedvacaturebank.nl loopt uiteen van secretariële werkzaamheden tot directiefuncties en alles wat daar tussen zit. De meest recente vacatures worden dagelijks ook op Vastgoedjournaal.nl onder de aandacht gebracht. Daarnaast gaat vastgoedvacaturebank.nl een samenwerking aan met universiteiten, vastgoedopleidingen en andere relevante opleidingsinstituten. Deze samenwerking uit zich onder meer in een gezamenlijke stand op de PROVADA 2008 en de mogelijkheid voor studenten en werkzoekenden hun CV op de site te plaatsen. Bovendien kunnen bedrijven er binnenkort ook stageplaatsen op aankondigen.

Einde Bericht



Ingezonden persbericht