Ingezonden persbericht


Bleekemolen wil Nederland trakteren op overwinning

Zandvoort, 27 September 2007

Na een vierde plaats tijdens de eerste A1GP op Zandvoort vorig jaar gaat A1 Team Nederland deze keer voor niets minder dan de overwinning tijdens de thuisrace op het duinencircuit. Een brutale doelstelling wellicht, maar gezien de huidige kracht van A1 Team Nederland zeker niet buiten bereik.

Tijdens de compleet uitverkochte première vorig jaar leidde A1 Team Nederland lange tijd de race, maar moest genoegen nemen met een plek net naast het podium. Jeroen Bleekemolen liet toen al zien dat hij met de A1GP auto op Zandvoort, toen zonder enige voorbereiding, duidelijk tot een van de favorieten behoorde. Dit jaar heeft Bleekemolen zich samen met Rookie en reservecoureur Arie Luyendyk jr. en de rest van het team heel goed voorbereid op het derde A1GP seizoen. Tijdens de tests op Silverstone liet A1 Team Nederland haar snelheid al even zien.

A1 Team Nederland teambaas Jan Lammers heeft veel zin om nu echt aan het derde A1GP seizoen te beginnen en wil meteen tijdens de thuisrace zijn slag slaan natuurlijk; "We kijken met erg veel verlangen en vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. Voor Zandvoort geld uiteraard dat de eerste klap een daalder waard is en ons gelijk goed in het seizoen kan zetten als we erin slagen om ons vertrouwen en enthousiasme om te zetten in resultaat. We kunnen winnen dus dat moeten we dan ook gaan doen. Stoere praat, ik weet het maar mijn vertrouwen komt voort uit de groei die ik bij Jeroen zie, hij is echt een van de beste rijders waar ik ooit mee gewerkt heb en dat zijn er veel. Hij is daarom ook de ideale coach voor Arie Jr.. Onze technische staf is ook top dus alle ingrediënten zijn aanwezig. Ook het publiek heeft weer goed gereageerd in de voorverkoop dus kom op het oranjefeest van Zandvoort en we stellen u niet teleur!."

Jeroen Bleekemolen, die heeft de afgelopen weken zoveel enthousiaste aanmoedigingen gekregen dat hij ook meer dan ooit niets liever wil dan zijn dankbaarheid tonen met een mooie overwinning.; We zijn weer terug op Zandvoort met A1GP. Ik heb super herinneringen aan vorig jaar, het leek wel een 2e koninginnendag. Iedereen in het oranje en iedereen uit zijn dak. Ik hoop dat we weer net zo'n sfeer hebben langs de baan. Op de baan moeten we gaan proberen wat vorig jaar bijna lukte, namelijk winnen. We hebben veel kunnen doen tijdens de test en ik denk dat het hele team er klaar voor is. Het wordt een interessant weekend, met de nieuwe regels die we voor het eerst tegen komen.

Arie Luyendyk jr. zal, ondanks het ontbreken van een Rookie sessie op Zandvoort, wel in actie komen. De A1 Team Nederland Rookie, die natuurlijk ook vertrouwen heeft in een goed resultaat, kan niet wachten; "Ik kan niet wachten om A1GP op Zandvoort te ervaren. Dit wordt mijn eerste A1GP evenement dat ik bezoek en na het zien van de sfeer vorig jaar op TV geloof ik dat het een waanzinnig weekend wordt. We hebben sterk gepresteerd tijdens het testen en ik ben ervan overtuigd dat Jeroen voor de overwinning zal strijden. Helaas zal er geen Rookie sessie zijn, maar ik ben erg enthousiast voor de mogelijkheid om twee demonstraties te geven voor onze Nederlandse fans."

Er was vandaag al direct een overwinning voor Jeroen Bleekemolen bij de start van A1GP Zandvoort. Bij het PR evenement in Wijk aan Zee won hij de Blokart race, waarbij hij Khalil Beschir van Libanon net voorbleef.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@A1teamned.com

Bezoek voor rechtenvrij beeldmateriaal www.A1teamnedfoto.nl Do you not wish to receive email from us anymore?
Unsubscribe from the mailinglist by clicking this link.