Politie Zeeland


---


O-2916-2007 Eenzijdig ongeval onder invloed, Brouwershaven
In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.05 uur vond er op de Schouwsedijk in Brouwershaven een eenzijdig ongeval plaats.
Een 40-jarige Duitse bestuurder van een bestelauto reed vanaf Port Greve, linksaf de Schouwsedijk op.
Hierbij reed hij meteen links van de weg het talud in, raakte met de linkerzijde van het voertuig een paal en kwam in een sloot tot stilstand.
De Duitser bleef ongedeerd. Uit ademanalyse bleek dat hij 4,6 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-2917-2007 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.20 uur is een 21-jarige Duitse automobilist, aan de Spuistraat in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-2918-2007 Rijden onder invloed, Philippine
Woensdagavond rond 22.45 uur is een 65-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Braakmanweg in Philippine, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2,6 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-2919-2007 Vrachtwagen met suikerbieten in brand, Waarde
Op de zuidbaan van de A58 is donderdagmorgen rond 10.40 een vrachtwagen geladen met suikerbieten in brand gevlogen.
De vrachtwagen, bestuurd door een 53-jarige man uit de gemeente Terneuzen, is van de weg geraakt en tegen de rechtervangrail gebotst. Doordat het voertuig langs de vangrail schuurde, is er brand ontstaan waarbij de trekker en een groot deel van de carrosserie van de oplegger verbrandde. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.
Tijdens de botsing is nagenoeg de hele lading suikerbieten op de weg onder het viaduct terechtgekomen. Hierbij raakte een geparkeerde auto beschadigd.
De oorzaak van het ongeval heeft vermoedelijk niets te maken met een technische storing van het voertuig.





Politie Zeeland