AXA Verzekeringen

AXA online nu ook toegankelijk met Digitaal Paspoort 27 sep 2007

AXA online voor hypotheekverzekeringen is nu ook toegankelijk met het Digitaal Paspoort van ABZ. Naast een veilige manier van inloggen, brengt het Digitaal Paspoort gemak. Want het is ook te gebruiken voor het inloggen op extranetten van andere verzekeraars.

Een ABZ Digitaal Paspoort is een certificaat waarmee intermediairs hun identiteit kunnen aantonen op beveiligde websites, zoals AXA online. Het paspoort kan uitsluitend worden aangevraagd bij ABZ Business Services. AXA E-support ondersteunt intermediairs bij het gebruik van AXA online en het verkrijgen van toegang met het Digitaal Paspoort.

Met AXA online hebben intermediairs 24 uur per dag inzicht in de status van aanvragen en mutaties van hypotheekverzekeringen. Daarnaast kunnen intermediairs polisinformatie bekijken en wijzigingen op lopende polissen rechtstreeks in de administratie van AXA doorvoeren. Ook biedt AXA online informatie over contactpersonen bij AXA en Winterthur.

Over AXA

AXA Nederland levert een breed palet aan verzekeringsproducten en diensten gericht op particulieren, midden- en kleinbedrijf en grotere ondernemingen. Ook biedt AXA een ruim aanbod aan beleggingsfondsen. AXA Nederland telt bijna 1.000 medewerkers en is een onderdeel van SNS REAAL. SNS REAAL heeft een balanstotaal van 68 miljard euro en telt bijna 6.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.