Siemens

Persbericht

0709.968

Zoetermeer, donderdag 27 september 2007

Sintony 60 van Siemens voor veiligheid en comfort in huis

Nederlanders hebben steeds meer behoefte aan veilig en comfortabel wonen. Het nieuwe inbraakmeldsysteem Sintony 60 van Siemens combineert een unieke vormgeving met een hoge graad van veiligheid en comfort in en rond de woning.

Sintony 60 is niet alleen een inbraakmeldsysteem, maar kan ook andere veiligheids- en comfortthemas integreren zoals brandmelding, noodoproep (eventueel met spraakcommunicatie) en woningtemperatuur. Alarmering en communicatie vinden plaats via een meldkamer of gsm. Bijvoorbeeld voor het in- en uitschakelen van de installatie of het detecteren van een gaslek of een overstroming. Maar ook kan men bijvoorbeeld het koffiezetapparaat alvast aanzetten voor men thuis is.

De bedien- c.q. centrale unit en de waterdichte afstandsbediening zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaruit men zelf een keuze kan maken die past in elk interieur. De Sintony 60 kan zowel bedraad als volledig draadloos worden uitgevoerd. Ook kan de compact versie zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Bediening en gebruik zijn eenvoudig voor alle leeftijden.

Voor meer informatie over de werking van het systeem kijk op: www.siemens.nl/sbt/sintony/
Hier vindt men ook een configurator om zelf de uitvoering van het systeem samen te stellen.

Siemens Building Technologies is wereldmarktleider met oplossingen en producten voor bescherming en comfort van mensen én veiligheid in en rond gebouwen.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Siemens Building Technologies, Jeroen Vons
email: fsp.nl@siemens.com,
Tel: (070) 333 3030

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Building Technologies, Persvoorlichting, Bernard H. Bos Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo