AND

Published: 17:40 27.09.2007 GMT+2 /Source: AND International Publishers /AEX: AND /ISIN: NL0000430072

AND brengt stratenkaart van de Benelux

Rotterdam - 27 September 2007 - AND Automotive Navigation Data, marktleider op het gebied van digitale wegenkaarten voor 'in-car' en persoonlijke navigatie, heeft digital wegenkaarten van België, Luxemburg en Nederland uitgebracht. Met deze kaarten profileert AND zich als het alternatief voor digitale wegenkaarten voor West-Europa.

De kaarten voor België, Luxemburg en Nederland (Benelux) bevatten alle noodzakelijk navigatie attributen en zijn in lijn met de kwaliteitsspecificaties zoals AND deze heeft opgesteld met haar klanten. De kaart van de drie landen is 100% compleet, inclusief huisnummer reeksen. De digitale kaart bevat meer dan 273.000 kilometers wegen en meer dan 18.500 steden en dorpjes.

Ook bevat de kaart interessante plaatsen (POIs) zoals vliegvelden, landgrenzen, benzinestations, parkeerplaatsen en treinstations. Met deze interessante plaatsen wordt navigatie eenvoudiger.

"Met het uitbrengen van straatniveaukaarten van de Benelux zetten we de eerste stappen om heel West Europa op straatniveau te brengen. Later dit jaar zullen we Duitsland op de markt brengen en in het eerste halfjaar van 2008 zullen meer West-Europese landen op straatniveau aan onze database worden toegevoegd" aldus Maarten Oldenhof, CEO AND Automotive Navigation Data. "We bieden een navigatie stratenkaart en kunnen deze kaart tegen zeer scherpe prijzen in de markt zetten. Onze klanten kunnen deze kaart, indien gewenst zelf verrijken, bijvoorbeeld met gedetailleerde interessante plaatsen, 3D, spraak, etc."

Over AND Automotive Navigation Data
Opgericht in 1984, is AND (AEX: AND) een van de oudste software bedrijven van Nederland. AND is als softwarebedrijf gespecialiseerd in geografische data (adressen, wegen) en in de technologie om die praktisch toe te passen. AND richt zich op de ontwikkeling van digitale kaarten voor Europa, Noord-Afrika, Centraal en Zuid Amerika en Australië.

Het bedrijf is de internationale specialist op het gebied van geografische oplossingen als Location Based Services, Navigation, Online mapping en meer. Het hoofdkantoor van AND staat in Rotterdam.

AND Hoofdkantoor - Van Vollenhovenstraat 3 - 3016 BE Rotterdam - Nederland - Tel: +31 (0)10 885 1200 - Fax: +31 (0)10 885 1230

Bezoek onze website voor meer informatie over dit persbericht: http://www.and.com