Vereniging Bartiméus Sonneheerdt trakteert relaties op concert

07/09/2007 09:25



Vereniging Bartimeus



Donderdag 27 september aanstaande vindt het eerste najaarsconcert van de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt plaats. De Vereniging organiseert samen met het artiestenbureau All The Way Music in Hotel Theater Figi te Zeist een concert voor haar donateurs en relaties. Bijzonder aan deze avond is dat alle artiesten die een optreden gaan verzorgen visueel beperkt zijn.

"Het idee om iets terug te doen voor onze donateurs ontstond al enige tijd geleden", aldus Carla Aalderink, directeur van de Vereniging. "Aangezien bij het bureau All the Way Music uitsluitend artiesten ingeschreven staan die een beperking hebben, was de samenwerking een logische keuze. De Vereniging richt zich in haar informatievoorziening over mensen met een visuele handicap niet op de beperkingen die zij ondervinden, maar juist op de mogelijkheden die blinden en slechtzienden wel hebben. Daar is deze muzikale avond een prachtig voorbeeld van. De vier artiesten die op zullen treden en de sterren van de hemel gaan zingen hebben allemaal een visuele beperking." Carla Aalderink:"Tijdens dit concert zullen de artiesten, respectievelijk Nici Apfel, Bob Bullee, Bert Louissen en Sandra Smit laten zien en horen waar zij goed in zijn." Lucille Werner zal deze avond presenteren.

Er is nog een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. De kaarten zijn via de website van de Vereniging, www.steunbartimeus.nl, verkrijgbaar voor het symbolische bedrag van 5 euro per stuk.

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt
De Vereniging Bartiméus Sonneheerdt financiert al meer dan 90 jaar projecten die de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking verbeteren. Het gaat om vernieuwende projecten op het gebied van onderwijs, zorg, dienstverlening, opleiding en arbeid die niet door de overheid worden vergoed. De Vereniging is een landelijke organisatie die werkt vanuit een christelijke levensbeschouwing en is in het bezit van het CBF-Keur.





http://www.steunbartimeus.nl