Kleurzand introduceert kleuren met gekleurd zand voor jeugd van 3 - 12


ROTTERDAM, 20070927 -- Kleurzand is een nieuw bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in gekleurd zand en sticker kleurplaten. Er zijn 20 verschillende kleuren zand, allemaal geschikt om mee te kleuren en te mixen, en meer dan 100 verschillende kleurplaten beschikbaar. De kleurplaten zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar.

Zand kleurplaten: zó maak je ze
Allereerst wordt met behulp van een prikker of tandenstoker de sticker van een voorgesneden vlak verwijderd. Vervolgens wordt het Kleurzand over het verwijderde vlak van de kleurplaat gesprenkeld. Het overtollige zand wordt eraf gegooid en de stappen worden herhaald tot de hele kleurplaat is ingekleurd. Tenslotte wordt de kleurplaat in een doorzichtige bewaarhoes geplaatst. De kleurplaat is dan klaar om te worden opgehangen of om als cadeau te worden gegeven.



Door de sticker kleurplaten is het vanaf nu mogelijk om op een eenvoudige wijze prachtige zand kleurplaten te maken. Het is de bedoeling om de jeugd te stimuleren om lekker creatief bezig te zijn.

Meer informatie over Kleurzand en de zand kleurplaten is terug te vinden op de website www.kleurzand.nl.