TNO

TNO presenteert visie op mobiel werken in de zorg

07 augustus 2007 - Tijdens de studiedag Mobile Office 2007 die plaatsvindt op 27 september 2007 in De Reehorst in Ede, presenteert TNO Informatie- en Communicatietechnologie haar visie op mobiel werken in de zorg.

Een visie op mobiel werken in de zorg die breed kijkt naar mogelijke manieren van werken, ondersteund met mobiele technologie. Mobiel werken kan veel meer zijn dan gewoon even het proces elektronisch maken en medewerkers met een mooi apparaat uitrusten. Organisatorische en menselijke aspecten spelen daarbij een cruciale rol en hoe ga je daarmee om? Dit alles wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Naast deze lezing over Zorg zullen nog twee andere specifieke branches worden belicht, te weten 'Zakelijke Dienstverlening & Financiële Dienstverlening' en 'Overheid'. Zaken als infrastructuur, remote acces, storage, e-mail, online samenwerken, next level security en zelfs arbowetgeving komen op 27 september aan bod. Onderwerpen waaraan misschien niet meteen bij mobiel werken wordt gedacht, maar zeker belangrijk bij het realiseren van een mobiele omgeving.

Meer informatie over het programma en inschrijving is te vinden op de site van Heliview die deze dag organiseert.

drs. P.M. (Paula) van Hoorik
Tel: 015 285 71 39