UITNODIGING

Teylingen College en politie evalueren convenant Schoolveiligheid

Het Teylingen College, locatie Duinzigt (Oegstgeest) en Politie Hollands Midden hebben in maart 2006 het convenant Schoolveiligheid getekend. Het convenant is onlangs geëvalueerd. De directeur van de locatie Duinzigt, de heer A. Vermet en de heer M. Zijlstra, wijkagent van politieteam Oegstgeest willen u graag informeren over deze evaluatie.

U bent hiermee van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op het persgesprek op donderdag 27 september van 13.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur in het Teylingen College, locatie Duinzigt, Wijttenbachweg 23 te Oegstgeest.

Veilige onderwijsomgeving
Doel van het convenant is het realiseren van een nog veiliger onderwijsomgeving, waarbij zowel leerlingen als personeel zich veilig voelen en daarmee de primaire taak van onderwijsinstellingen kan worden ondersteund. Het Teylingen College, locatie Duinzigt en het lokale politieteam hebben afspraken gemaakt op basis van het schoolveiligheidsplan.

De politie is verantwoordelijk voor veiligheidsactiviteiten op en rond scholen die direct voortvloeien uit de kerntaken van de politie; opsporen van strafbare feiten en gedragingen, handhaven van de openbare orde en adviseren over veiligheid.

Wij vragen u zich voor dit persgesprek aan te melden bij Bureau Communicatie van Politie Hollands Midden. Dit kan telefonisch via 071- 54 598 01 of via e-mail bureaucommunicatie@hollands-midden.politie.nl.
Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór vrijdag 21 september 17.00 uur.

--- einde berichten ---