Hoofdbedrijfschap Detailhandel

Betaalterminal.nl

Brief Currence over bruikbaar-tot-datum van uw betaalautomaat

Alle eigenaren van een PINautomaat krijgen in deze periode een brief van PINmerk-eigenaar Currence waarin staat wanneer hun automaat vervangen moet zijn.

lees verder Zie het origineel

Brief Currence over bruikbaar-tot-datum van uw betaalautomaat
---

Er verandert de komende tijd veel op het gebied van elektronisch betalen (met PIN, Chipknip en creditcards). Dat heeft gevolgen voor elk bedrijf dat op dit moment een betaalterminal gebruikt of wil aanschaffen.
Zo zal onder andere de overgang van magneetstrip naar (EMV-) chip gaan plaatsvinden en mag een aantal terminals om veiligheidsredenen niet meer gebruikt worden.

Op deze site vindt u onafhankelijke en objectieve informatie over deze veranderingen, wat dat voor u betekent en alles wat u verder wilt weten over PIN-automaten en andere betaalautomaten.

Betaalterminal is gemaakt door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en tot stand gekomen met medewerking van de leveranciers van betaalterminals, die gegevens van betaalterminals en kassakoppelingen verstrekt hebben, en Currence en de C-Tap Autoriteit / Equens (voorheen Interpay) voor wat betreft de juistheid van de gegevens van certificaten van betaalterminals.



Chipknip gaat verdwijnen uit winkel
IDeal waarschuwt webwinkeliers voor frauderisico Proef met betalen via mobiele telefoon


Detailhandel (de sector) Ambulante handel (markt, straat- en rivierhandel) Webwinkels

---

Hieronder op alfabet (44) branches AGF (groentezaken) Auto-accessoirehandel Bloemenwinkels Boekhandel Brood- en banketzaken Buitenlandse-levensmiddelenzaken Caravanhandel CD-zaken Computershops Dierenspeciaalzaken Doe-het-zelfzaken Drogisterijen Fotohandel Huishoudelijke-artikelenzaken Juweliers Kaaswinkels Kantoorboekhandel en kantoorvakhandel Kunst- en antiekzaken Lederwarenzaken Modezaken Muziekhandel Natuurvoedingswinkels en reformzaken Optiekbedrijven Parfumerieën Poeliers (wild en gevogelte) Pompshops Rijwielhandel Schoenenzaken Slagerijen Slijterijen Snoep en chocolateriezaken Speelgoedzaken Sport- en kampeerzaken Supermarkten Tabaks- en gemakszaken Telecomzaken Tuincentra Verf- en behangzaken Verlichtingszaken Videotheken Viswinkels Warenhuizen Wit- en bruingoedzaken Woonzaken
Arbeid & Sociale Zekerheid Bestrijding van winkelcriminaliteit Betalingsverkeer Onderwijs & Scholing Onderzoek (cijfers, trends en demografie) Ruimtelijke Ordening (locatie en bereikbaarheid) Technologie (ICT) Verantwoord Ondernemen (milieu en verpakkingen)