Antillenhuis


Nieuwe branding voor Bonaire in Nederland; Aftrap was vandaag in Haarlem

Ronella Croes (TCB) aan het woord in Haarlem (Foto: Antillenhuis/PevryPress)

In Haarlem heeft vanmiddag de lancering van `De Smaak van Bonaire' plaatsgevonden. Tijdens de activiteit werden de groeicijfers van toeristisch Bonaire toegelicht en kregen genodigden, vertegenwoordigers uit de reiswereld, uit de politiek en het bedrijfsleven in Nederland veel nieuws te horen over Bonaire.

De middag begon met een welkomstwoord door mw. Ronella Croes, directeur van het Tourism Corporation Bonaire (TCB). Hierna volgde een uiteenzetting van de ontwikkelingen op Bonaire op het gebied van de politiek, economie, ruimtelijke ordening en infrastructuur door de minister van Economische Zaken van de Nederlandse Antillen, de heer Elvis Tjin Asjoe.

De heer Boudewijn Scholts, voorzitter van de Bonaire Hotel and Tourism Assosiation gaf zijn visie op de ontwikkelingen op Bonaire op toeristisch gebied.. tenslotte volgde de presentatie en lancering van het nieuwe imago (`branding') van Bonaire door Roger Davids, directeur van TCB Europe.

De middag werd afgesloten met een informele cocktailparty met Bonairiaanse hapjes en cocktails bereid door Jean Marie Coffie, bartender werkzaam op Bonaire en winnaar van de Award Winning bartender.
Voor meer informatie, de toespraken en/of persfoto's gelieve contact op te nemen met Norman Serphos, voorlichter / woordvoerder Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 27-09-2007 Bron: Antillenhuis