Nederlandse Orde van Advocaten

Sonja Boekmanprijs 2007 - voor meest veelbelovende advocate

Ook dit jaar zal OSR Juridische Opleidingen tijdens het Jaarcongres van de Orde op 28 september aanstaande de Sonja Boekmanprijs uitreiken. Was het thema vorig jaar `de meest aansprekende vrouwelijke advocaat', met als winnares mr. Loes Gijbels, dit jaar gaat de prijs naar `de meest veelbelovende advocate'. Met het uitreiken van deze prijs hoopt OSR dat vrouwen aangemoedigd en gestimuleerd worden om door te stromen naar topfuncties in de advocatuur.

De advocatuur kent een heleboel vrouwelijke advocaten die veel in hun mars hebben. Kent u zo'n vrouwelijke advocaat - niet ouder dan 40 jaar
- waarvan u zeker weet dat zij ver zal komen in haar vakgebied en/of die van grote betekenis zal worden voor de beroepsgroep? Geef haar dan vóór 3 september 2007 op als kandidaat voor de Sonja Boekmanprijs. Kandidaatstelling met motivering kunt u richten aan OSR Juridische Opleldingen, t.a.v. Michelle Visser, Postbus 19077, 3501 DB Utrecht of per e-mail naar pr@osr.nl. Op de website van OSR (www.osr.nl) en op de website van de Orde (www.advocatenorde.nl) treft u nadere informatie rond de prijs en Sonja Boekman.

Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury de uiteindelijke winnares. De jury bestaat uit mevrouw mr. F.J. Leeflang (voorzitter), mevrouw mr. T.B. Trotman en de heer mr. M.A. Blom. De winnares krijgt de prijs uitgereikt op het Jaarcongres van de Orde in september.
---