Nederlandse Orde van Advocaten

28 september: Jubileum Jaarcongres Orde

Het Jubileum Jaarcongres van de Nederlandse Orde van Advocaten (de Orde dateert van 1952 en bestaat dus 55 jaar) vindt plaats op 28 september aanstaande in het World Forum Convention Center in Den Haag.

Minister van justitie dr. E.M.H. Hirsch Ballin opent het Jaarcongres, gevolgd door de dekenrede. Ook dit jaar wordt de Sonja Boekmanprijs uitgereikt. Aansluitend vindt Het Generatiedebat plaats, een verrassende discussie tussen drie generaties advocaten met een zeer verschillende achtergrond.

Tijdens het middagprogramma bieden vijdtien specialisatieverenigingen en adviescommissies wetgeving van de Orde eigen programma's aan in parallelsessies, zowel voor hun leden als voor andere geïnteresseerden. Ook is er een parallelsessie voor managers van advocatenkantoren.

Aanmelden

De kosten voor deelname aan het dagprogramma en buffet bedragen EUR 90,-- (inclusief jubileumbundel). Advocaten kunnen zich hier aanmelden.

Programma

10.00 uur Ontvangst in het Ordecafé

10.30 uur Opening door dr. E.M.H. Hirsch Ballin, minister van Justitie

10.50 uur Dekenrede

11.15 uur Uitreiking OSR Sonja Boekmanprijs

11.30 uur Het Generatiedebat

12.30 uur Lunch in het Ordecafé

13.30 uur Ruim baan voor specialisatie

15.00 uur Pauze in het Ordecafé

15.30 uur Ruim baan voor specialisatie

17.00 uur Concert van het Advocaten Symfonieorkest

17.45 uur Borrel en feestelijk buffet in het Ordecafé

Hotelinformatie
Er zijn prijsafspraken gemaakt met diverse hotels voor de nacht van 27 op 28 september 2007. Een lijst met hotels vindt u op de website van ROSTRA congrescommunicatie

---