Ingezonden persbericht



Opening Center Parcs Le Lac d'Ailette vastgesteld op 28 september 2007

Rotterdam, 27 juli 2007 - Center Parcs heeft besloten de opening van haar nieuwe vakantiepark Le Lac d'Ailette bij Reims in de Picardie, Frankrijk, tot 28 september 2007 uit te stellen.

In een eerder stadium is er vertraging opgetreden bij de afbouw van de centrale voorzieningen. Hierdoor is de opening aanvankelijk uitgesteld van vrijdag 20 juli tot vrijdag 10 augustus. Gezien de complexiteit van de technische installaties en de reeds geplande bouwvakvakantie tot eind augustus is nu gebleken dat het helaas niet mogelijk is om deze problemen tijdig op te lossen.

Center Parcs wil haar gasten kwalitatief hoogstaande vakantiefaciliteiten bieden en wil een compleet product aanbieden dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de gast van Center Parcs mag verwachten. De vertraging naar 28 september heeft alles te maken met de ruime veiligheidsmarge die Center Parcs aanhoudt om aan deze kwaliteitseisen te voldoen.

Center Parcs neemt nu contact op met de gasten die accommodatie in het park hebben geboekt om in de desbetreffende periode een alternatief verblijf voor te stellen. Indien gewenst wordt uiteraard volledige restitutie aangeboden.

Center Parcs betreurt de gang van zaken ten zeerste en doet er alles aan om haar gasten te compenseren voor het ervaren ongemak.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (