Ingezonden persbericht


()

VANAF 28 SEPTEMBER NIEUW BUSINESSPROGRAMMA OP CNN

CNN Marketplace Middle East

Vanaf 28 september zendt CNN wekelijks een nieuw programma uit getiteld 'CNN Marketplace Middle East'. Dit businessprogramma is geheel gewijd aan het laatste financiële en zakelijke nieuws uit het Midden-Oosten. Naast updates over de financiële markten zijn er interviews met de belangrijkste zakelijke spelers uit de regio en is er aandacht voor economische trends en ontwikkelingen.

'CNN Marketplace Middle East' - gepresenteerd door senior business verslaggever John Defterios - richt zich op de mondiale zakenwereld en voorziet in meer uitgebreide reportages van CNN vanuit deze regio. Met de toevoeging van dit programma consolideert CNN zijn positie als leidende internationale nieuwszender in het Midden-Oosten(1).

Het programma wordt twee keer op vrijdag uitgezonden en herhaald op zaterdag en zondag. Het duurt 15 minuten en geeft een overzicht over aandelen-, valuta-, goederen- en obligatiemarkten en interviews met en profielen van belangrijke spelers in de regio. Het programma zal ook aandacht geven aan de industriële sectoren en economische trends die de zakelijke ontwikkelingen in de regio beïnvloeden.

"De huidige ontwikkelingen op de markt in het Midden-Oosten hebben een verstrekkende invloed op de rest van de mondiale zakenwereld, dus het is belangrijk voor CNN om haar kijkers een gespecialiseerd regionaal programma aan te bieden vanuit deze regio," aldus Debra Kocher, CNN International Vice President en executive producer van 'CNN Marketplace Middle East'.

De show bestaat uit 3 componenten:


1) The Headlines: Het laatste nieuws over bedrijfsresultaten, overheidsinitiatieven en economische/financiële cijfers


2) Face Time: Een interview over actuele zaken met een belangrijke speler in het Midden-Oosten, variërend van CEO en sleutelfiguren bij de overheid tot ondernemers, academici en fondsmanagers


3) In Focus: Een bedrijf, een sector of een economische trend wordt nader onder de loep genomen.

'CNN Marketplace Middle East wordt vanaf 28 september uitgezonden iedere:

Vrijdag om 10.15 uur en 21.45 uur

Zaterdag om 7.45 uur en zondag om 9.15 uur


---

Noot voor de redactie (