Ingezonden persbericht


Dwaze Shopmarathon bij Sky Radio 101 FM

Naarden, 25 september 2007

Drie dagen gratis shoppen; een wens van vele Nederlanders. Sky Radio 101 FM laat deze wens voor tien luisteraars in vervulling gaan. Vijf teams van twee personen gaan drie dagen non-stop op pad langs alle 12 vestigingen van de Bijenkorf tijdens de drukke Drie Dwaze Dagen. Bij elke vestiging moeten de teams een Shopdracht uitvoeren, op kosten van Sky Radio 101 FM en de Bijenkorf. Het team dat alle opdrachten het best volbrengt wint ¤ 2500,- shoptegoed.

Shop till you drop
De luisteraars kunnen zich vanaf 28 september aanmelden via www.skyradio.nl voor de Dwaze Shopmarathon van het radiostation. Vijf teams van twee personen worden geselecteerd die drie dagen lang alle Bijenkorf vestigingen gaan bezoeken. De gratis uit te voeren Shopdrachten zijn nog strikt geheim en worden pas bij de vestiging zelf bekend gemaakt. Vervoer en overnachting worden geheel verzorgd door Sky Radio 101 FM. Het uiteindelijk winnende team ontvangt de hoofdprijs van ¤ 2500,- shoptegoed op een Bijenkorf Carrd. De avonturen van de teams tijdens hun Shopmarathon zijn te volgen via een speciaal weblog op www.skyradio.nl.

Drie Dwaze Dagen
Sky Radio's Dwaze Shopmarathon vindt plaats tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf op 4, 5 en 6 oktober. De teams zullen het bijgaande schema volgen (onder voorbehoud).

Mocht u bij een filiaal aanwezig willen zijn voor een fotomoment of kort interview met de deelnemers, dan kunt u contact opnemen met Josien van Eijk.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet en Digitenne.