Provincie Limburg

Persberichten

Afsluiting N271 Venlo-Nijmegen tussen Nieuw Bergen en Afferden In het weekend van vrijdag 28 september tot en met maandag 1 oktober aanstaande wordt de provinciale weg N271 Venlo Nijmegen tussen Nieuw Bergen en Afferden afgesloten voor het doorgaande verkeer in verband met het vervangen van de asfaltdeklaag. De werkzaamheden starten vrijdagavond om 19.00 uur en zullen naar verwachting in de loop van zondagavond 30 september gereed zijn.

Door het aanbrengen van nieuwe belijningen en markeringen wordt bovendien invulling gegeven aan het landelijke principe van de Essentiële HerkenbaarheidsKenmerken (EHK). Dit principe resulteert onder andere in het aanbrengen van een dubbele aslijn in het midden van de weg.

Verkeer, uitgezonderd (brom)fietsers, wordt omgeleid via de route Siebengewaldseweg Horsterbeekseweg Bleijenbeek Rimpelt Eckeltsedijk en vice versa. Industrieterrein de Flammert en het milieustation zijn via een omleidingroute vanuit het noorden en zuiden te bereiken.

De totale kosten van het project bedragen ca. 200.000,-. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Janssen de Jong Infra bv te Horst.

Meer informatie over de Essentiële HerkenbaarheidsKenmerken (EHK) kunt u vinden op de site www.limburg.nl via Beleid, Verkeer en vervoer, Infraprojecten en Limburgse wegen krijgen nieuw uiterlijk .

26-9-2007 13:22