BNN

Fotograaf: Wim Kluvers


Hilversum, 26 september 2007

Feestelijke 50ste aflevering van de lama's met guus meeuwis

Compleet met Lama-lied, live-band en speciale gast Guus Meeuwis vieren De Lama's hun 50ste aflevering op vrijdag 28 september van 21.15 uur tot 21.55 uur bij BNN op 3. Guus Meeuwis kwam speciaal voor deze aflevering met zijn hele band. Zij begeleiden De Lama's tijdens de spellen. Zo krijgen de verschillende spellen zoals het Moordspel, de Doventolk en de Datingshow een bijzondere wending.

Ruben, Tijl, Ruben en Jeroen vertolken in het spel de Doventolk nummers van Guus Meeuwis. Onder andere 'Per Spoor (Kedeng Kedeng)' en 'Het is een nacht...(Levensecht)', worden door de heren met gebarentaal uitgebeeld. Speciaal voor de 50ste aflevering hebben De Lama's een Lama-lied geschreven op wijze van 'Het dondert en het bliksemt'. Samen met Guus Meeuwis laten De Lama's hun zangkunsten horen met dit feestelijke lied.

Na de opnames overhandigde Guus Meeuwis een gouden en platina DVD aan De Lama's. 40.000 exemplaren zijn er verkocht van 'Verboden te Lachen', de dvd met alle hilarische hoogtepunten van seizoen 2006 van De Lama's. Ook kregen de heren een platina DVD voor 'De Lama's spugen er op los'. Hiervan zijn inmiddels meer dan 80.000 exemplaren verkocht.

De Lama's bestaan uit Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge. Zij zijn nog tot te zien tot en met 2 november van 21.20 uur tot 21.55 uur bij BNN op 3.



BNN