Stuurgroep Islam en Burgerschap

28 september 2007
Carrièredag `Diversiteit met kleurrijk talent'
Evenement: Landelijke banenmarkt gericht op multiculturele jongeren Locatie: CWI te Rotterdam Tijd: 10.00-16.00 uur Toegang: via aanmelding

Zoek je een (andere) baan? Wil je meer informatie over bedrijven krijgen? Wil je contacten met anderen leggen? Kom dan op onze Carrièredag om jezelf te presenteren! Een open dag voor jou!

Ontmoeting tussen 50 bedrijven en 100 hoogopgeleiden

Tijdens de CWI Landelijke Banenmarkt houdt Servicepunt HOA en haar partners op 28 september een Carrièredag met als thema `Diversiteit met kleurrijk talent'. Uitwisseling d.m.v. informatieve stands en informele gesprekken tussen 50bedrijven en 100hoogopgeleiden. Werkgevers willen ook daadwerkelijk een vacature laten invullen door een allochtone kandidaat.

Tijdens de Carrièredag wordt onder andere de DIV award 2007 uitgereikt aan de ondernemer die het beste gepresenteerd heeft op het gebied van etnische diversiteit. Ook is er ruimte voor speeddaten, netwerken en een `Ramadan lunch'. Verder worden er presentaties en workshops gegeven voor werkgevers en multiculturele talenten, om samen te bespreken wat nodig is om diversiteit op de arbeidsmarkt tot een succes te maken. Ook wordt gesproken over het werken tijdens de Ramadan.

Voor informatie over de carrièredag kunt u contact opnemen met mevrouw Jennifer He, telefoonnummer 030-2232950. emailadres: jenniferkjh@otmail.com

CWI, Schiekade 830, 3032 AL Rotterdam

Organisatie: LOM, IOC,CWI/Servicepunt HOA (Hoger Opgeleide Allochtonen), Div, FORUM, TANS en KASEUR

Achtergrondinformatie: Voor de vijfde keer op rij organiseert CWI in samenwerking met UWV en gemeenten de Landelijke Banenmarkt. De Landelijke Banenmarkt vindt in het hele land plaats op zaterdag 29 september. In de G4 steden ook op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september, beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur met als thema `Laat je talent werken'. De nadruk bij deze Banenmarkt ligt op het ontwikkelen en goed benutten van talent.