Gemeente Maassluis

Leerlingen West Beweegt krijgen sportshirts

Op dinsdag 25 september kregen de leerlingen van De Westhoek locatie Spechtstraat van Ted Dekker van Intersport Biesheuvel en Suzanne van Reij van de gemeente Maassluis een sportshirt. De leerlingen waren dolblij met hun mooie oranje sportshirts. Ook de rugzakjes van Intersport Biesheuvel waar de shirts in zaten werden met enthousiasme ontvangen.

De leerlingen waren niet voor niets enthousiast over hun sportshirts. In het kader van West Beweegt krijgen de leerlingen van groep 5 van De Westhoek en de Kardinaal Alfrinkschool namelijk meer mogelijkheden om te bewegen en te sporten. Dan is een sportshirt natuurlijk altijd welkom! Half oktober zullen de eerste sportkennismakingscursussen starten. Bij dit eerste blok sportlessen kunnen de leerlingen kiezen uit judo, basketball, ponyrijden en klassieke balletdans & jazzballet.

West Beweegt is een initiatief van de gemeente Maassluis. Samen met het onderwijs en de sportorganisaties worden bij en in de buurt van de deelnemende scholen allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd.