Koninklijk Horeca Nederland

jaar Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 28 september 2007
2008: jubileumjaar voor brancheorganisatie horecaondernemers 125 jaar Koninklijk Horeca Nederland
Woerden, 28 september 2008 - In 2008 bestaat Koninklijk Horeca Nederland 125 jaar. De brancheorganisatie voor horecaondernemers zal vanaf januari 2008 het jubileum vieren met een groot aantal activiteiten. Deze week is het speciale jubileumlogo aan de Ledenraad van Koninklijk Horeca Nederland aangeboden.

In 2008 is het 125 jaar geleden dat de Vereeniging Vergunning de voorloper van Koninklijk Horeca Nederland is opgericht. Een prachtige aanleiding om terug te blikken op 125 jaar gastvrijheid. Een culturele verworvenheid waaraan alle deelnemers in de gastvrijheidindustrie hun steentje hebben bijgedragen.

Binnen het nationale jubileumthema 125 jaar gastvrijheid viert Koninklijk Horeca Nederland deze mijlpaal met een groot aantal activiteiten. Een vaste stelregel in de horeca is dat, als je iets doet, je het ook goed moet doen. Daarom is er een groots jubileumprogramma opgezet. Op 7 januari 2008 wordt tijdens de Horecava gepresenteerd welke jubileumactiviteiten op de planning staan voor het gehele jaar. Zeker is, dat het een geweldig jaar wordt voor ondernemers, personeel en hun gasten. Het zal in 2008 niemand ontgaan dat de brancheorganisatie 125 jaar bestaat.

---

Noot voor de redactie -