Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden?

Coevorden Beweegt In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Spoorsingel

Vanaf aanstaande donderdag 20 september tot 19 oktober is de Spoorsingel tussen de Bentheimerstraat en het pand van Hommo Koster afgesloten voor het verkeer. Hier moet een hogedruk gasleiding verlegd worden. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Bentheimerstraat

Tot 29 september worden in de Bentheimerstraat-Noord kabels en leidingen vervangen en nieuwe bestrating aangebracht. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Arsenaalgebied

Aan de Haven worden werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe brug over de binnenhaven. Het gedeelte tussen het Arsenaal en de Princestraat wordt hiervoor afgesloten. De Haven is vanaf donderdag 27 september afgesloten voor het verkeer. De Haven blijft daarmee definitief afgesloten voor het autoverkeer, zoals in het Masterplan vastgelegd is.

Oosterstraat

Aan de Spoorhavenstraat (werkvak Kerkstraat - Bentheimerstraat) wordt vanaf 1 oktober tot 16 november de riolering vervangen en nieuwe bestrating aangelegd. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de uitvoerder H. Kompagnie van de aannemerscombinatie CCC via telefoonnummer 06- 22487950.