Ingezonden persbericht


Persbericht

HintTech wederom in de lijst van 50 snelst groeiende technologiebedrijven

Delft, 28 september 2007 - Gisteravond vond in de Fabrique te Maarssen de uitreiking plaats van de Deloitte Technology Fast 50 Awards 2007. ICT-dienstverlener HintTech was wederom genomineerd voor deze award, bedoeld voor de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Gisteren behaalden zij de 47e plaats in deze verkiezing.

HintTech heeft het afgelopen jaar een consistente groei doorgemaakt, zowel in omzet als in medewerkers. Binnen één jaar is het aantal medewerkers verdubbeld. Hiermee past het bedrijf prima in het rijtje snelle groeiers van 2007. De concurrentie onder de kandidaat genomineerde was dit jaar buitengewoon groot. Lag de ondergrens van de gerealiseerde groei vorig jaar nog op 200 procent, dit jaar groeide de laatst genoteerde op de lijst met 400 procent.

HintTech is specialist op het gebied van softwareontwikkeling (.Net, Java en Tridion), projectmanagement en informatiebeveiliging. Bij het in 1997 opgerichte bedrijf werken inmiddels 82 experts. Het bedrijf heeft naast het kantoor in Delft een vestiging in San Francisco geopend. Inmiddels heeft HintTech een consulting tak aan haar activiteiten toegevoegd en is de samenwerking met partner Tridion geïntensiveerd.

"We vinden het een eer dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar in de lijst staan van Deloitte Technology Fast 50 Award. We werken hard aan de verdere uitbouw van HintTech, zowel nationaal als internationaal. In de Deloitte Fast 50 lijst terechtkomen zien we als een groot compliment en als bevestiging dat we op de juiste koers zitten," reageert Egbert Hendriks, algemeen directeur van HintTech.

Over HintTech
HintTech is specialist op het gebied van softwareontwikkeling (.Net(TM), Java(TM) platform, Tridion), content management, projectmanagement en informatiebeveiliging. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor haar klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE(TM) en IBM WebSphere is HintTech zowel adviserend alsook uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Fortis en KLM tot haar klanten rekenen. Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 Nederland maakt deel uit van een wereldwijd programma voor groeibedrijven in de technologiebranche. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten worden de landelijke (regionale) Fast 50 lijsten samengevoegd tot de Fast 500. De winnaars worden geselecteerd op basis van de percentuele omzetgroei over de laatste vijf jaar.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Maartje van Oeveren
020 421 0565
Maartje@l-dj.nl

HintTech
Steven Nyland
015 268 25 73
Steven.nyland@hinttech.com

Hyperlinks:
Weblog HintTech VS: http://www.sproutinternational.nl/usa_san_francisco/index.html Fast 50: www.fast50.nl