Vereniging Milieudefensie


Jongeren Milieu Actief

jmalogo-plone.gif Ben je tussen de 12 en 28 jaar? Dan is Jongeren Milieu Actief (JMA) iets voor jou! De jongerenorganisatie van Milieudefensie organiseert van alles: acties, maar ook fietstochten, zeildagen, excursies, lespakketten voor scholen en nog veel meer. Right here right now!

Kijk voor alle activiteiten op www.jma.org

The Bet in Rotterdam Komend schooljaar (2007/2008) zal The Bet weer van start gaan. In Rotterdam zullen we met zes scholen de wethouder van Milieu uitdagen met de weddenschap om 8 procent minder CO2 uit te stoten!

MBO-Netwerk
JMA is druk bezig het MBO-klimaatnetwerk "Kies de toekomst" op te zetten van actieve groepen MBO'ers. Er zullen gastlessen gegeven worden op MBO-scholen, er komen lesprogramma's en natuurlijk ook ondersteuning voor MBO-ers die hulp nodig hebben bij het uitvoeren van hun
energiebesparende plannen.

Gratis milieulespakketten Docenten kunnen bij JMA tegen verzendkosten een uitgebreide lesmap over milieu, voeding, globalisering en energie ontvangen. Kant en klare opdrachten, geschikt voor ieder niveau binnen het Voortgezet Onderwijs.

Het EKOokboek
Lekker, gezond en milieuvriendelijk koken? Dat kan met het EKOokboek van JMA! Bestel hier het boek voor slechts 5 euro. Je vindt hier tevens een overzicht van alle andere JMA-materialen: posters, stickers, actiehandleidingen enzovoort.

EcoNaction
Ben je tussen 12 en 18 jaar en wil je iets doen met natuur en milieu? Het netwerk EcoNaction helpt je met advies en materialen bij je eigen acties!

Kijk op de JMA-website voor alle activiteiten en materialen

steun Milieudefensie Vrijwilliger Milieudefensie