Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Vernieling auto gevolgd door mishandeling

Vorden, 28-09-2007 o Een 35-jarige inwoner van Vorden heeft aangifte gedaan van vernieling en mishandeling. De man raakte donderdag 27 september gewond nadat hij in conflict kwam met een voetganger die zijn auto had vernield.

De man reed omstreeks 17.15 uur met zijn auto de Bleek op. Hij reed daarbij langs een voor hem onbekende voetganger. Deze man werd boos omdat de automobilist vermoedelijk te dicht langs hem heen reed. De Vordenaar parkeerde vervolgens zijn auto en ging een supermarkt binnen. Kort daarna zag hij dat de eerder genoemde man zijn auto vernielde en wegrende. Hierop is de Vordenaar achter de man aangereden en wist hem klem te rijden. Tijdens het conflict dat ontstond raakte de Vordenaar gewond aan zijn hand. De man die de auto vernielde, is vervolgens weer weggerend. Het signalement van deze man luidt: 60 65 jaar, ongeveer 1.70 m, licht getinte huidskleur, normaal postuur. Kort grijs haar, verzorgd uiterlijk.

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt degenen die het gebeurde hebben gezien, te reageren via telefoonnummer 0900 8844.