Nederlandse Tafeltennisbond


Nieuwe website NTTB wellicht dit weekend als zichtbaar

28-09-2007

Afhankelijk van de snelheid van de verschillende providers in Nederland, kunt u wellicht dit weekend al de nieuwe website van de NTTB zien wanneer u op het vertrouwde adres www.nttb.nl klikt.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we bovenaan, vlak onder de kop van de website, een viertal directe doorklik mogelijkheden gemaakt. Het betreft de uitslagen van de heren, dames, meisjes en jongens competitie.

De overige competitiezaken kunt u vinden onder de "spelers" knop. Dat is de eerste knop die u aantreft onder de kop van de nieuwe website. Als u daarop klikt, komen alle subrubrieken aan de linkerkant van de pagina in beeld. Daar kunt u de diverse programma's vinden die ook op de oude website staan.

U moet met deze nieuwe website voorlopig dus wel wat vaker doorklikken. We verwachten dat dit tijdelijk is. Immers, uiteindelijk komt er begin volgend jaar een heel nieuwe website. Deze "tussensite" is om die periode te overbruggen.

Mocht u zaken missen, of aanbevelingen hebben voor de uiteindelijke website die we nu gaan bouwen, dan horen we dat natuurlijk heel erg graag van u. Al uw wensen en commentaren nemen we graag mee en alle onvolkomenheden over deze nieuwe site proberen we zo snel mogelijk te verhelpen.