Sanoma Uitgevers

Yes en Shoppingcenter Kalvertoren organiseren hilarische roltrap-race!

Op de roltrap heel hard tegen de richting in lopen⦠Dat is het principe van de roltrap-race. Vrijdag 28 september gaan Yes-lezeressen in de Kalvertoren met elkaar de strijd aan om de hoofdprijs. De drie deelnemers die het snelst heen en weer racen winnen duizend euro shopping money!

Meedoen

Iedereen kan zich inschrijven door op 28 september tussen 10.00 en 11.30 uur de roze flap die om Yes 37 zit in te leveren bij de Yes-balie in de Kalvertoren. Uit alle inschrijvingen worden de namen van 24 jonge vrouwen getrokken die het tegen elkaar zullen gaan opnemen.

De drie snelste lezeressen winnen duizend euro, en samen met een stylist gaan ze nog diezelfde dag winkelen in de Kalvertoren. Alle deelnemers krijgen na afloop een trendy goodiebag.

Het bijzondere Shoppingcenter in de Kalverstraat te Amsterdam bestaat tien jaar, en dat wordt onder meer met deze race gevierd.

Yes 37 ligt vanaf 10 september in de winkel.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 125 websites dé grootste multimediale uitgever in Nederland. In het jaar 2006 haalde Sanoma Uitgevers en haar deelnemingen â Sanoma Magazines Netherlands â een omzet van 531 miljoen euro. In Hoofddorp werken 1150 medewerkers op zowel de redacties als de ondersteunende afdelingen. De dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen bv, ilse media en RCV Entertainment voegen nog eens een kleine 800 medewerkers aan het totale personeelsbestand toe.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in dertien landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (niet voor publicatie):

Sanoma Uitgevers

Contactpersoon : Sophie van Rixtel

Telefoon : 023-5565507

E-mail : s.van.rixtel@sanoma-uitgevers.nl

6 september 2007