Ingezonden persbericht


Zeeland Creatief & Vrije Tijd in gerenoveerde Zeelandhallen Goes

Goes - "Zeeland Creatief" wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en heet voortaan "Zeeland Creatief & Vrije Tijd". De beurs vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 september 2007 in de pas gerenoveerde Zeelandhallen te Goes. De beurs is bestemd voor iedereen die op één of andere manier actief met zijn vrije tijd omgaat. Vooral bij de creatieve doe-het-zelver en de actieve 50-plusser is de beurs geliefd. Dit jaar zal de beurs worden uitgebreid met alles wat te maken heeft met vrijetijdsbesteding, zoals reizen, sporten, kunst en cultuur, culinair en verzamelen. Er is een speciale stand met een unieke collectie nostalgische Plaatjesalbums en oude Schoolplaten te bewonderen. Alle verschenen Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden eens op zolder te speuren naar oude albums en/of losse plaatjes, die bv in schoolschriften zijn geplakt en deze verzamelwaar mee naar deze stand te nemen. Op diverse stands ( ruim 130 deelnemers ) is alles te zien van bloemschikken tot en met het maken van sieraden, van pimpen en beeldhouwen tot eigen gemaakte wenskaarten.

De exposanten tonen materialen, gereedschappen en alle andere benodigdheden om aan de invulling van vrije tijd en hobby's een extra dimensie te geven. Er is informatie te verkrijgen over Nordric Walking, fitness en alles over fietsen. Muziekinstrumenten en vrije tijd spellen komen aan bod. Ook worden diverse demonstraties en workshops gegeven op het gebied van creativiteit. Kortom, een compleet aanbod voor alle hobby's en vrije-tijdsbestedingen en dat alles onder één gerenoveerd dak. Toegang Euro 9,00 met kortingsbon zie onder Euro 8,50.

Zeeland Creatief & Vrije Tijd Locatie: Zeelandhallen Da Vinciplein 1 4462 GX GOES Vrijdag 28 september van 13.00 - 21.00 uur Zaterdag 29 en Zondag 30 september van 10.00 - 17.00 uur Toegang ¤ 9,00 met kortingsbon zie onder ¤ 8,50 Mannen half tarief. Informatie: Carla Wanst Tel.: 0113-221020 / 06-21705177 Email info@zeelandhallen.nl Site www.zeelandhallen.nl