Ouderwetse hardstyle avond van 28 september in Enkhuizen afgelast

ENKHUIZEN, 20070819 -- Op 28 september aanstaande zou de eerste editie van Punk'ed Hardstyle in de Stadsherberg te Enkhuizen plaatsvinden. De organisatie Mega?s Music heeft dit helaas door dringende organisatorische redenen af moeten lassen. De voorverkooppunten zijn gestopt en de promotie is gestaakt. Het kan zijn dat het feest doorgaat, maar onder een andere naam en een andere organisatie. Meer info: http://www.megasmusic.eu

oorspronkelijk bericht:


Ouderwetse hardstyle avond in Enkhuizen in aantocht

Hardstylers kunnen hun hart ophalen in Enkhuizen

ENKHUIZEN, 20070808 -- Vrijdag 28 september 2007 is het zover. Dan zal de eerste editie van Punk'ed in de Stadsherberg in Enkhuizen plaatsvinden. Een ouderwetse hardstyle avond met grootheden zoals de dj's Buzz Fuzz, Bika en het duo Coldfusion, waar een lange tijd door vele hardstyle en oldskool liefhebbers uit Enkhuizen en omgeving naar uitgekeken wordt.

Het initiatief is afkomstig van organisator Mega's Music en L-Tune uit Enkhuizen. Zij hebben de handen ineen geslagen om deze muziek liefhebbers te verrassen met dit nieuwe concept.

Voor L-Tune is het de eerste keer dat hij een feest van dit niveau organiseert. Mega's Music heeft diverse feesten op haar naam staan, waaronder Girlz'nStyle, Aces High, Crazy Cross Dress, Meet & Greet wendy Somer en meer.

De line-up van de avond is veelbelovend. Dj Megagirl van Mega's Music zorgt voor een spetterende opening. Van oorsprong is zij club-dj, maar bij velen staat zij bekend als iemand die met gemak verschillende stijlen kan draaien. Ze draaide eerder bij Crazyland, Eros, Girlz'nStyle, RAI Amsterdam, City Hall Utrecht, Zino Tilburg en Catacombe Amsterdam. Ook Holland Casino Enschede en de Merit Awards uitreiking in Brussel van dit jaar zijn plekken waar zij heeft geschitterd.

Dj Ekimono is de tweede top dj van de avond. Als een van zijn hoogtepunten draaide in 1997 voor 35.000 mensen op Mysteryland. Verder heeft hij de bühne gedeeld met bekende namen als dj Pavo, Neophyte, Dana en Promo. Tegenwoordig kan je hem beluisteren en zien op dj Network En TV, waar hij samen met dj Megagirl resident is. Deze opwarmronde voor de veteranen die na hem komen is hem dan ook zeker toevertrouwd.

Om het feest de ouderwetse sfeer te geven, hebben de twee organisaties diverse hardstyle en oldskool prominenten uit de jaren 90 uitgenodigd zoals onder andere dj en MC Bika. Bika staat bekend van optredens van onder ander in het Lexion, Rewind, Hemkade, Dolomiti Patronaat, Multigoove en meer. Door zijn manier van entertainment en zijn freestyle draaitechniek zijn z'n shows nooit eentonig te noemen. Verwacht deze avond daarom veel oude klappers met een vleugje nieuwe klappers.

Dj duo Cold Fusion staat ook wel bekend onder de naam Thundergods of Asgard of alter ego's Innerchild, Beyonder en Chronotrigger.en staan bekend om early hardcore en oldstyle. Net als Bika hebben zij een goede naam opgebouwd in de hardstyle scène. Bekend van onder andere Multigroove, Lexion, Pandemonium, Hemkade, Latido, Patronaat, maar ook door hun releases bij bekende labels en cd's zoals bij Cenobite, Q-Dance, K.N.O.R. de Thunderdome albums, Mokum en Pauls Megamix.

Als toetje staat de legendarische Buzz Fuzz op het programma. Buzz Fuzz is een van de grondleggers van de hardcore scene en staat bekend als lid van het welbekende Dreamteam met Gizmo, Dano en The Prophet. Een man met teveel draai-ervaring en prestaties om op te noemen.

Een kleine greep zijn de feesten Hellraiser, Thunderdome, Multigroove, Mysteryland, maar ook verschillende cd releases, vele producties onder de namen Frequencies, zware jongens, Pino D'ambini, Bertocucci Feranzano en Tony Salmonelli, diverse projecten met het Dreamteam waaronder deThunderdome cd's, staan onder andere staan op zijn naam. Van oldskool tot early hardcore, niets is hem te gek. Reden genoeg om dit icoon, samen met de andere toppers weer eens aan het werk te zien en het dak van de Stadsherberg af te zien knallen.

Punk `ed Hardstyle begint van 22:30 tot 05:00 zodat de verre reizigers de eerste trein kunnen halen zonder te moeten wachten. Aangeraden wordt voor 02:00 uur binnen te zijn, want dan worden de deuren gesloten.

Tickets zijn ¤15 en zijn vanaf zaterdag 11 augustus 2007 verkrijgbaar op de volgende vijf voorverkoopadressen:

Enkhuizen: Snackbar/restaurant Koomen westerstraat 53 : Postwinkel Cap Koperwiekplein 14 Bovenkarspel: Primera Hoofdstraat 25; Rheino's Streekhof Hoogkarspel Marskramer Streekweg 267 Wervershoof Rheino's Dorpsstraat 50

DJ Network ENTV zal verder op de avond zelf opnames maken die op een andere dag uitgezonden zullen worden op www.energynetworkproductions.com

Meer info: www.megasmusic.eu of 06-12949547





V.S. Baldewsing/ dj Megagirl