Weg met tradionele Zoekmachines


Worldwide search for business

AMSTERDAM, 20070928 -- Djogle International is een Nederlands bedrijf dat een wereldstandaard heeft ontworpen waarbij met zoekwoorden iedereen gevonden wordt in 3 stappen en dat WERELDWIJD. Onder de kop "Worldwide search for business" worden B2B en B2C bedrijven snel gevonden.

Djogle International is gestart met een concept aan te bieden via internet www.djogle.com waarbij met een regel de woorden die men invult een wereldwijd resultaat geeft.
Als men nu zoekt via de bekende sites van Yellow Page en Google moet men nogal wat speurwerk verrichten om de informatie te krijgen die men wenst.
Men krijgt heel veel extra PDF-jes, reclame blokken of honderden regels in vele opvolgende pagina's van wat men niet zoekt.
Djogle International vindt in 3 stappen wel wat u zoekt en wereldwijd.
Het zoeken kan mondiaal, nationaal maar juist ook op regionaal niveau.
U zoekt naar een hotel in Barcelona of een fitness centrum in de buurt.
Alles is in maximaal 3 stappen beschikbaar.
Door meerdere woorden te gebruiken komt men uit op een resultaat dat u meteen op het juiste spoor zet. U zoekt bv. "spiegels Overtoom Amsterdam" en u krijgt hierbij het beste resultaat zonder extra franje.

Door het uitzetten van een netwerk van agenten wereldwijd groeit dagelijks de informatie met duizenden adressen en zoekwoorden.

Elke registratie is GRATIS en alle ondernemers in de wereld kunnen voor een vaste prijs van 159 euro ervoor zorgen dat zij worden gevonden op alle zoekwoorden die bij hun bedrijf horen. Zij krijgen toegang tot een werelddatabank en kunnen hier in alle talen zoekwoorden opgeven.

Djogle International gaat hiermee het gevecht aan met de zoekmachines die vele honderden euros vragen om hun zoekwoorden te optimaliseren of te betalen per click.
Alle onvoorziene kosten bij andere aanbieders zitten bij Djogle International in één vast bedrag.

Djogle International is na 6 weken al actief in veel landen Europa, Amerika, Canada en Zuid-Amerika.
Verwachting is dat eind 2007 op alle continenten agenten actief zijn om de nieuwste zoekmachine te promoten.
Informatie: info@djogle.in





Djogle International