Stadsdeel Amsterdam-Noord

Opening Wijksteunpunt Wonen Noord

Op vrijdag 28 september opent portefeuillehouder volkshuisvestiging Chris de Wild Propitius om 16.00 uur het nieuwe Wijksteunpunt Wonen Noord aan de J. Drijverweg 5 in Amsterdam-Noord.

Bij het Wijksteunpunt Wonen Noord kunnen huurders van het stadsdeel Amsterdam-Noord terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op het gebied van huren en wonen. Bijvoorbeeld met vragen over huurprijzen, achterstallig onderhoud en woonruimteverdeling. Ook bewoners die zich willen organiseren en bestaande bewonersgroepen biedt het wijksteunpunt ondersteuning en advies.

Het Wijksteunpunt Wonen Noord is een samenwerkingsverband van het Huurteam Noord, de woonspreekuren en de wijkcentra. Het is mogelijk gemaakt door met financiële steun van de gemeente Amsterdam en het stadsdeel Amsterdam-Noord.

De Wijksteunpunten Wonen zijn er in alle stadsdelen van Amsterdam. Ze zijn professioneel, onafhankelijk en gratis voor bewoners.

Programma

Om 16.00 uur korte toespraken van dhr. Chris de Wild Propitius, portefeuillehouder Volkshuisvesting van Amsterdam-Noord, dhr. D. Eijlers van het Platform Huurdersorganisaties Amsterdam-Noord en mevr. M. Schulte, directeur van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum.

De officiële opening is om 16.15 uur, waarna deze met een hapje en drankje feestelijk wordt afgesloten. Bewoners van het stadsdeel die vragen hebben over huren of wonen zijn bij de opening van harte welkom.

Voor meer informatie raadpleeg www.noord.amsterdam.nl of www.wswonen.nl

Mireille Ollivieira
Afdeling Communicatie
Stadsdeel Amsterdam-Noord
Telefoon: (020) 634.9255