Gemeente Sittard-Geleen


PERSUITNODIGING

Sittard-Geleen, 24-09-2007 - Op vrijdag 28 september gaan de wethouders Ruud Guyt en Berry van Rijswijk samen met de zgn. 'energieteams' woningen isoleren in de wijk Zuidhof in Geleen. Dit als openingshandeling voor het project 'energieteams in de wijk' dat die dag officieel van start gaat.

Voor dit project brengen speciaal ingestelde energieteams in de gemeente Sittard-Geleen gratis energiebesparende maatregelen aan in ca. 4.500 woningen van huishoudens met de laagste inkomens. De energieteams zelf bestaan uit uitkeringsgerechtigden met een Wwb-uitkering.

Het programma voor vrijdag 28 september ziet er als volgt uit:


- 9.00 uur: ontvangst in het Plenkhoes in Geleen met koffie en vlaai


- 9.15 uur: welkom door wethouder Ruud Guyt


- 9.30 uur: ondertekening convenant waarmee de start van het project een feit is.


- 10.00 uur: vertrek naar woningen in de wijk Zuidhof waar wethouders Ruud Guyt en Berry van Rijswijk samen met het energieteam energiebesparende maatregelen aanbrengen en de bewoners adviseren over energiebesparing


- 11.30 uur: einde

Genodigden: wethouders Ruud Guyt en Berry van Rijswijk namens de gemeente Sittard-Geleen, dhr. Gerardts namens Essent, dhr. van Velzen namens Woonmaatschappij ZO Wonen, dhr. Smeets namens Woningbeheer Born-Grevenbicht, dhr. Munsters namens Woningvereninging Obbicht-Papenhoven, dhr. Hazelhof namens Gamma Geleen, dhr. van Beek namens InhomeVolta, dhr. Hagens namens Maecon en dhr. Janssen namens Kenteq.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom gedurende het hele programma.


---