Schuitema NV

Persberichten

A A A

Theo Janssen nieuwe Financieel Directeur Schuitema N.V.

Amersfoort, 28 september 2007 - Schuitema heeft vandaag bekend gemaakt dat Theo Janssen toetreedt tot de directie in de functie van financieel directeur. Hij zal met ingang van 1 oktober 2007 zijn werkzaamheden starten. Schuitema heeft het voornemen Theo Janssen te benoemen tot statutair directeur, de hiervoor vereiste voorafgaande kennisgeving aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal in de jaarvergadering van 19 maart 2008 plaatsvinden.

Theo Janssen beschikt over een ruime ervaring op financieel gebied, zowel in retail-gerelateerde bedrijven als ook daarbuiten. Tevens heeft Theo Janssen ervaring als financieel directeur van een beursgenoteerde onderneming. In zijn voorgaande functies was hij CFO en lid van de Raad van Bestuur van Getronics N.V. en CFO en lid van de hoofddirectie van SNS Bank. Daarvoor bekleedde hij diverse internationale management functies bij Procter & Gamble en het toenmalige KNP/BT. Theo Janssen is 44 jaar.

De remuneratie is vastgesteld passend binnen het beloningsbeleid voor de directie. Hoofdlijnen van de remuneratie.

Bert Roetert voorzitter van de directie van Schuitema is zeer verheugd met de komst van Theo Janssen. Bert Roetert: "Theo is een ervaren financieel directeur die goed past in het directieteam. Theo komt in een periode waarin Schuitema en C1000 voor uitdagingen staan, en waarin we de eerste stappen in de goede richting hebben gezet. Aan het verder verstevigen en uitbouwen van onze positie in de markt en het scheppen van de voorwaarden daarvoor kan hij als financieel directeur een belangrijke bijdrage leveren. Ik verheug me op de samenwerking met hem in onze directie."

---

Schuitema n.v.
Corporate Communicatie
Telefoon: 033-453 33 33

Afdrukken