Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven


Deelname kenniscentra aan CWI Landelijke Banenmarkt

Zaterdag 29 september organiseren CWI, UWV en gemeenten de vijfde editie van de Landelijke Banenmarkt. Het grootste banenevenement van Nederland heeft dit jaar als thema 'Laat je talent werken'. Werkzoekenden krijgen de kans om interessante werkgevers te ontmoeten en een baan te vinden.

Tijdens de landelijke banenmarkt worden er door ieder CWI-kantoor allerlei activiteiten georganiseerd. Daarbij wordt samengewerkt met onder andere gemeenten, kamers van koophandel, ROC's en sociale partners. Ook de Samenwerkende kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven zijn op verschillende CWI-vestigingen vertegenwoordigd om de deelnemers te informeren over kansrijke sectoren op de arbeidsmarkt, Erkenning van Verworven Competenties (EVC) en praktijkleren.

De banenmarkt vindt plaats bij alle CWI-vestigingen op zaterdag 29 september van 10.00-15.00. In de vier grote steden is de banenmarkt zowel op vrijdag 28 als zaterdag 29 september van 10.00-16.00.

Meer informatie en de locatie bij u in de buurt is verkrijgbaar via: https://www.werk.nl/portal/page/portal/werk_nl/werknemer/meerweten/act ueel/landelijkebanenmarkt2007.