Ingezonden persbericht


(pic)

PERSBERICHT Arnhem, 20 september 2007

KNMV Dunlop Team in Supermoto landenwedstrijd

Onder het motto 'Dunlop zorgt voor een prima band met het Nederlandse team' zal een Nederlands trio met veel grip kunnen deelnemen aan de Supermoto of Nations. Dit wereldkampioenschap voor landenteams wordt verreden op 29 en 30 september in Italië. In totaal 25 teams hebben zich ingeschreven voor deze spectaculaire wedstrijden op het circuit van Franciacorta, bij Brescia.

Met steun van de bandenfabrikant gaat het KNMV Dunlop Team goed voorbereid van start. Het oranje team bestaat uit de volgende drie rijders: Marcel van Drunen (Yamaha) S1-klasse, Theo Bouchee (KTM) S2-klasse, Ruurd van Roozendaal (Honda) Open klasse.

De Nederlandse kampioen Remy van Rees heeft zich moeten afmelden wegens vervroegde gezinsuitbreiding, waarna KNMV-teambegeleider Derk Jan Wolsink een beroep deed op de enthousiaste Ruurd van Roozendaal. Deze heeft bovendien ruime ervaring met de Dunlop Supermoto-banden, die door de FIM en promotor Youthstream verplicht zijn gesteld bij deze finale. Marcel van Drunen en Theo Bouchee zullen voor vertrek naar Italië tijdens een privé-training, op het Midland Circuit in Lelystad, ook kennis kunnen maken met de voor hen nieuwe banden, met verschillende compounds.

Hans van Loozenoord

PR & Communicatie

Postbus 650

6800 AR Arnhem

Tel: 026-3528514

Fax:026-3528522

Mail: h.vanloozenoord@knmv.nl

---- --