Ingezonden persbericht


DeininG in Achtersluispolder

DOE MEE AAN DE WORKSHOP DUIZEND BANDEN EN BEZOEK DE MODESHOW VAN DEINING IN ACHTERSLUISPOLDER

Kunstroute : 3 weekenden 22 september t/m 7 oktober 20.00 - 23.00 uur www.deininginachtersluispolder.nl

speciale activiteiten
Tijdens DeininG in Achtersluispolder kunnen de bezoekers gedurende de openingstijden in het weekend van 29 en 30 september en 6 en 7 oktober ook speciale activiteiten bezoeken. In het weekend van 29 en 30 september is het mogelijk om aan het eind van de Rijshoutweg, bij het bedrijf Fashion Booster International het project Fashion Allee bezoeken. Dit is een speciale modeshow waar ter plekke kledingstukken in elkaar worden gezet. Deejee ElecChick Rules zorgt hierbij voor spetterende dansmuziek.

Op 6 oktober kunnen bezoekers meedoen aan de workshop Duizend Banden van Jan Korbes en Denis Oudendijk bij Schoehuijs Bandenservice. Het idee hierachter is om samen met oude banden iets nieuws te creëren. De workshop start om 19.00 uur en eindigt in een spetterend feest.

Start Kunstroute DeininG in Achtersluispolder: Cafe DeininG Sluispolderweg 8a Zaandam. Openingstijden: zaterdag en zondag van 20.00 - 23.00 uur. Meer informatie over DeininG in Achtersluispolder, De Kunstroute en de specials is te verkrijgen via de website: www.deininginachtersluispolder.nl of telefonisch via Projectbureau Zaanstreek: 075-771 01 29