Minister Eurlings bij Ridders van de Weg

26/09/2007 12:17



TVM Verzekeringen



PERSBERICHT
Minister Eurlings bij Ridders van de Weg!

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat en CDA Europarlementslid Corien Wortmann zullen zaterdag 29 september 2007 in Nijkerk ruim 800 vrachtwagenchauffeurs toespreken. Zij doen dat bij de jaarlijkse Ridders van de Weg-manifestatie. Een bijeenkomst waar de verkeersveiligheid centraal staat.

Tijdens Ridders van de Weg, waar naast de honderden chauffeurs ook de top van de Nederlandse transport- en logistieke wereld aanwezig zal zijn, zullen de politici en de voorzitter van de Raad van Bestuur van TVM verzekeringen Arjan Bos spreken over de actuele ontwikkelingen op de Nederlandse wegen. CDA - politicus Corien Wortmann gaat in op het Europese beleid op het terrein van de bestrijding van de transportcriminaliteit. Ruim 500 chauffeurs zullen zaterdag worden onderscheiden voor jarenlang schadevrij rijden en mogen zich Ridder van de Weg noemen. Het uitreiken van deze onderscheiding aan Ridders van de Weg is een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM verzekeringen. Als verzekeringsspecialist voor het beroepsgoederenvervoer over de weg hoopt TVM verzekeringen door schadepreventie en risicobeheer niet alleen het aantal schades terug te dringen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid in het algemeen. TVM verzekeringen is de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar in de Benelux.

Na afloop van het officiële gedeelte zal de TVM schaatsploeg, met onder meer Sven Kramer, Ireen Wust en Erben Wennemars, alle aanwezigen stimuleren om vooral meer te gaan bewegen. De speciale truck van de schaatsploeg met mobiele trainingsruime zal voor het "Hart van Holland" worden geplaatst.





http://www.riddersvandeweg.nl


Noot voor de redactie: