Minister Eurlings opent A35

Op 29 september om 15:00 uur opent minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat, samen met regionale bestuurders en omwonenden de A35 tussen Wierden en Almelo. Voorafgaand aan de officiële opening vinden op deze nieuwe snelweg verschillende activiteiten voor omwonenden plaats.

Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten als skeeleren, skaten, skateboarden en fietsen. Het is ook mogelijk om met eigen materieel deel te nemen.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De toegang is aan de Voorbroeksweg in Wierden. Op de locatie zijn geen parkeervoorzieningen. Bezoekers en journalisten kunnen parkeren op Bedrijvenpark Twente in Almelo. Daar wordt men vanaf de parkeerplaats met pendelbussen naar de locatie en weer terug gebracht. De locatie is wel goed per fiets bereikbaar.

U bent vanaf 13:30 welkom in het paviljoen aan de Voorbroeksweg. U wordt vanaf het Bedrijvenpark Twente in 10 minuten naar het paviljoen gebracht.

(routebeschrijving is hieronder bijgevoegd)

14:00 Welkom en aansluitend activiteiten voor omwonenden

14:50 Toespraak minister Eurlings

15:00 Openingshandeling

15:15 Gelegenheid tot stellen van vragen en afnemen interviews

15:30 Einde openingshandeling

In verband met het regelen van de benodigde faciliteiten stellen we het zeer op prijs als u zich even aanmeldt op janwillem.bakker@rws.nl of op telnr. 06-51 64 23 96

Routebeschrijving

vanaf rijksweg A1 naar de parkeerplaatsen en naar onze bushalte bij Bedrijvenpark Twente:


* NB In verband met diverse tijdelijke wegomleggingen wordt het gebruik van een navigatiesysteem afgeraden !


* Vanaf Rijksweg A1 neemt u afslag 28 "Rijssen Enter Wierden". Ga beneden linksaf en volg de weg N347 plm 4 kilometer.


* Ga rechtsaf de N350 op richting Wierden.


* Bij Wierden gaat u rechtsaf het al open deel van de nieuwe A35 op richting Wierden Noord, waarvan u direct weer wordt afgeleid naar de weg N36.


* U volgt de weg N36 en de verwijzingsbordjes 'BedrijvenPark Twente' tot de afslag Wierden Noord. U neemt deze afslag en gaat rechtsaf de Bedrijvenparksingel in en direct weer links naar de parkeerplaatsen bij het BPC-gebouw. Voor dit gebouw stoppen de pendelbussen naar de A35-openings locatie.

Noot voor redacties (