Gemeente Enkhuizen

26 September 2007

Feestelijke opening vernieuwde stadskantoor Enkhuizen

Op woensdag 26 september verricht burgemeester Jan Baas de officiële openinghandeling van het vernieuwde stadskantoor van de gemeente Enkhuizen. Op zaterdag 29 september houden wij een speciale zaterdagopenstelling om ook het publiek kennis te laten maken met het vernieuwde stadskantoor en servicepunt. U bent van harte welkom om tussen 11.00 tot 14.00 uur een kijkje te komen nemen.

Een nieuw servicepunt

Naast het nieuwe servicepunt, het aanbod van digitale producten en een verruiming van de openingstijden, is ook de metamorfose van het stadskantoor aan de Hoogstraat 11 onderdeel van de verbetering van de gemeentelijke dienstverlening. De verbouwingswerkzaamheden zijn half juni gestart, met als resultaat een volledig nieuw ingericht stadskantoor waarin het nieuwe servicepunt centraal staat.

Hoewel de gemeente Enkhuizen heeft geprobeerd de overlast van de verbouwing zo veel mogelijk te beperken, kon niet worden voorkomen dat bezoekers hinder hebben ondervonden van de werkzaamheden. Symbolisch is een aantal van deze bezoekers uitgenodigd voor de officiële opening op woensdag 26 september.

Open huis op zaterdag 29 september

Bent u ook benieuwd naar het resultaat? Op zaterdag 29 september bent u van harte welkom om tussen 11.00 tot 14.00 uur een kijkje te komen nemen in het vernieuwde stadskantoor. Op deze dag wordt een aantal diensten en producten zowel via het loket als digitaal aangeboden. Bezoekers die ter plaatse gebruikmaken van de digitale dienstverlening van de gemeente Enkhuizen, kunnen niet alleen rekenen op de assistentie van de aanwezige medewerkers, maar ontvangen ook een leuke attentie.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl