Vluchtelingenwerk Nederland

Speel het spel "De bestorming van Fort Europa"

Premiére tijdens het Landelijk ontmoetingsweekend 29 en 30 september

fort europa logo

Tijdens het Landeiljke Ontmoetingsweekend introduceert VluchtelingenWerk Nederland een geweldige nieuwe publieksactiviteit: 'De bestorming van Fort Europa'

Via dit educatieve spelprogramma kunnen verenigingen, clubs, scholen of particulieren (minimaal 12 personen), op een verrassende en onderhoudende manier kennismaken met de vluchtelingenproblematiek. Deelnemers kruipen in de huid van een vluchteling en krijgen zo heel wat zware beslissingen voor de kiezen.

Het educatieve spel is ontwikkeld door Terp 10 Communicatie in samenwerking met VluchtelingenWerk Fryslân
rabobank foundation
De uitwerking en verspreiding van het spel wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de Rabobank Foundation.

Speel het spel

Op 29 en 30 september wordt de activiteit in het land door afdelingen van VluchtelingenWerk gepresenteerd tijdens het Oranje Fonds Ontmoetingsweekend.
Enkele plaatsen waar het spel gespeeld wordt zijn: Delfzijl, Assen, Den Bosch, Leidschendam, Schoonhoven en Oud Beijerland. Voor meer informatie kijk op www.ontmoetingsweekend.nl

Ook na het ontmoetingsweekend bestaat er de mogelijkheid om het spel te spelen. Bent u als vereniging, club of school geinteresseerd, neem dan contact op met de regionale afdeling in uw regio. Zij kunnen u vertelllen met wie u contact kunt opnemen om het spel kosteloos in te huren.
Doe mee, vul de vragenlijst in.
Online doneren. Klik hier.

CBF Keur