Gemeente Leeuwarden

Persuitnodiging

Leeuwarder Banenmarkt 2007: 'Laat je talent werken'

Onder de titel 'Laat je talent werken' organiseren verschillende gemeenten samen met het UWV en het CWI banenmarkten. Ook in de gemeente Leeuwarden wordt zaterdag 29 september van 10.00 tot 15.00 uur een groots opgezette banenmarkt georganiseerd, in een tent op het terrein van het CWI, Tessselschadestraat 35 in Leeuwarden. U vindt hier onder anderen werkgevers uit de regio met hun vacatures, de Werkacademie, Bureau Zelfstandigen Fryslân, uitzendbureaus en re-integratiebureaus.

Een professionele styliste verzorgt drie workshops van elk een half uur om 11.00 uur, 12.30 uur en 14.00 uur over kleding-, kleuradvies en presentatietechnieken (verbaal en non-verbaal) voor een succesvol sollicitatiegesprek. Het Bureau Zelfstandigen geeft informatie over het starten van een eigen onderneming en adviseurs zijn beschikbaar om nadere informatie te geven over de openstaande vacatures en of sollicitatievaardigheden. Dit banenevenement wordt om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Marco Florijn.

Voor meer informatie over de Landelijke Banenmarkt 2007 kunt u terecht op www.werk.nl.

U bent hiermee uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening op 29 september om 10.00 uur in de tent op het CWI terrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de perstelefoon van de gemeente Leeuwarden 058 233 4002