Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

Ooit op de Noordpool geweest?

Sneeuwballengebak eten in Het Land van Ooit!

Komend weekend 29 en 30 september vindt het evenement 'Ooit op de Noordpool geweest?' plaats in Het Land van Ooit. Dit evenement is het laatste in een reeks van 'wereldse' evenementen tijdens de weekenden in september waarbij kennismaking met andere culturen voorop staat.

Bij de Noordpool denken veel mensen aan witte, uitgestrekte landschap en koude temperaturen. Maar ook ijs en sneeuwballen. In Het Land van Ooit kun je nu kennismaken met veel leuke aspecten van dit bijzondere werelddeel.

Laat je verrassen door het spetterende optreden van Dame Grandeur in aangepaste kledij. Geniet van haar zangkunsten bij Singing on Ice of win een Raketijsje. Je kunt ook een cool ijsblok winnen met cadeautjes erin! Laat zien dat jij de beste bent in de Pinguïn Race. Wie komt al schuifelend het snelst vooruit? Ook is er weer een speurtocht, waarmee je jouw kennis van de Noordpool kunt testen. Aan het einde van de dag krijgt de winnaar van de speurtocht een prijs uit handen van de Gouverneur.

Honger? Gedurende dit ijskoude evenement is het ook mogelijk om speciale gerechten te proeven. Geniet van een hamburger met ijskoude saus of een overheerlijk sneeuwballengebakje.

Speciale Actie
Tijdens dit 'wereldse' evenement, geldt in Het Land van Ooit een speciale actie. Kinderen die thuis een eigen paspoort ontwerpen en maken krijgen hiermee binnen de Landsgrenzen van Ooit 200 OoitSenten.

In oktober vinden tevens de Ooitse kinderboekenweek en de Ridders- en Prinsessenparty plaats. Voor meer informatie over het evenementenprogramma van Het Land van Ooit, kijk op www.ooit.nl

Tot Ooit!