Ingezonden persbericht


28 september 2007

Week van de Smaak:

Morgen is het zover: Lekkerste Zaterdag!

De Nederlandse natuurvoedingswinkels roepen zaterdag 29 september uit tot Lekkerste Zaterdag, in het kader van de Week van de Smaak. Bijna 120 winkeliers organiseren proeverijen en activiteiten in hun winkel, die een winkelbezoekje veranderen in een dagje Efteling voor het hele gezin. Grijp deze laatste kans om Pierre Winds Week van de Smaak Kooktas te bemachtigen!

Voor smulpapen die nog nooit in een natuurvoedingswinkel zijn geweest, is Lekkerste Zaterdag de ideale dag om eens een kijkje te nemen en het Smaakweekgeschenk buit te maken. Voor de vaste bezoekers zal het een feest van herkenning worden.

Blote billetjes in het gras: kooktas
Pierre Wind ontwikkelde speciaal voor deze gelegenheid de Week van de Smaak Kooktas. De Kooktas bevat alle ingrediënten voor een heerlijk biologische diner voor 2 personen, inclusief wijn, voor maar 15 euro! Tv-kok Pierre Wind is inspirator van de Week van de Smaak en drijvende kracht achter de Smaaklessen. Zie voor meer info over de tas www.natuurvoeding.nl.

Smaakweekgeschenk
Koop je de Kooktas, of besteed je meer dan 15 euro, dan krijg je ook nog eens het Smaakgeschenk cadeau: het prachtige boekje 'Alle 13 maanden smaak', met harde kaft en seizoensproductenkalender. Op = op.

Adressen winkels
De adressen van alle deelnemende winkels staan hier vermeld. Kijk voor meer informatie over de Week van de Smaak op www.weekvandesmaak.nl.


---

Einde persbericht
De Week van de Smaak is een gezamenlijk initiatief van Euro-Toques, smaakambassadeur Pierre Wind, Slow Food, Streekeigen Producten Nederland, Kunsthal Rotterdam en Biologica. Projectleiding ligt bij Biologica. De Week van de Smaak wordt langjarig gesteund door het VSBfonds en het ministerie van LNV. Verder wordt de week mogelijk gemaakt door o.a. de Volkskrant, Provincie Noord-Brabant, Koninklijk Horeca Nederland, Lekker (Dé restaurantgids van Nederland) en delicious., té lekker om te laten liggen.