Groet en ontmoetdag pater moeskroen in leersum


LEERSUM, 20070913 -- Pater Moeskroen en de fanclub Het Reizend Stamcafe organiseren op 29 september een groet en ontmoetdag in het Utrechtse Leersum. De doelstelling is dat alle liefhebbers van de band die dag ongestoord in contact met de bandleden kunnen treden. De dag zal worden gehouden in het net geopende dorpshuis Binder aan de Dreef in Leersum. De band zal afsluitend een optreden geven.

"Traditioneel organiseren we een fanclubdag, echter op zo´n dag is de term fanclub vaak een reden om voor niet leden niet te komen. We willen, net als de bandleden, een zo toegankelijke dag maken voor een ieder." Vertelt scheidend voorzitter Koos Boelsen. "We maken er een dag voor jong en oud van met een middagprogramma, een broodmaaltijd en een afsluitend kort optreden van de band. De (meeste) bandleden zullen de hele dag aanwezig zijn en ook deelnemen aan de activiteiten. Voorafgaand hebben we voor de fanclubleden wel een algemene ledenvergadering".

Het thema van de groet en ontmoetdag is de "Rok". Pater Moeskroen treed in de feesttenten op in stoere mannenrokken en rokt de feesttent plat. De dresscode is dan ook rok maar uiteraard is dat niet verplicht. De dresscode kan nogal bijzondere creaties opleveren.

Verder zal de band tijdens een "vraag maar raak" sessie onthullen hoe de nieuwe theatershow zal zijn in 2008. Hiervan is bekend dat het een totaal andere show zal zijn dan de voorgaande 8 theatershows.

Wie de gehele dag wil bijwonen kan zich op de site van Het Reizend Stamcafe aanmelden : www.hetreizendstamcafe.nl of per email aan fanclubdag2007@hetreizendstamcafe.net . Alleen het optreden bijwonen is ook mogelijk, dit optreden zal rond de klok van half 8 starten. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de deur.





Andre Muller, Het Reizend Stamcafe