Reünie bij Scouting Westenenk


90 jaar historie in Deventer

DEVENTER, 20070911 -- De Westenenkgroep bestaat al sinds 1917 en dat betekent dat wij dit jaar 90 jaar bestaan. In de periode van 1917 tot en met nu hebben we een hoop bereikt, niet alleen zijn duizenden Deventernaren lid geweest van onze groep, We hebben ook een prachtig Clubhuis op ons eigen terrein de "Wueste" waar je goed op het grote grasveld en in de bossen kunt spelen. Op ons terrein is een kolk waar goed met een eigen gemaakt vlot op varen is. Ook hebben we een kampvuurkuil waar we gezellig met de hele groep kunnen zitten.

Negen decennia Westenenk Groep kunnen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zal er op zaterdag 29 september 2007 een reünie zijn voor alle oud-leden, hun partners en hun eventuele kinderen op het Westenenk clubhuis. De hele middag zullen er diverse spellen gespeeld worden samen met de huidige speltakkken. Om 18:00 uur start het avondprogramma. Het avondprogramma bestaat uit een gedeelte actief zijn met elkaar, samen eten en gezellig bijpraten.

Voorafgaand aan het officiële gedeelte, is er een receptie die voor een ieder die Scouting en de Westenenk in het bijzonder een warm hart toedraagt. Ook u bent daar van harte welkom.

Op een gedeelte van het terrein is er een expositieruimte ingericht door st. Westenenk Historie i.o. Op deze expositie zijn de pronkstukken uit 90 jaar historie te zien.
Na de viering van het 90 jarige bestaan gaan als groep op naar de 100 jaar.

Hebben jullie ook zulke goede herinneringen aan je tijd bij de kabouters/welpen/esta's of verkenners/padvindsters, Rowans/sherpa's, pivo's, leiding /bestuurslid of anders en wil je daar met anderen nog een keer op terug zien? Noteer dan 29 september in je agenda en kom gezellig naar de reünie!
Opgeven kan via reunie90jaar@scouting-westenenk.nl of bel met Anja de Rouw (na, 19:00 uur), tel: 0575-525176.
Ken je nog andere mensen uit die periode die bij de Westenenk hebben gezeten, geef het door en we zien jullie hopelijk allemaal op de reünie.





Ingezonden persbericht