Gemeente Dongen


Brandweer Dongen heeft eigen website

Op dinsdagavond 21 augustus heeft burgemeester Simone Dirven-Van Aalst onder toeziend oog van de brandweercommandant Jan Verschuren en de vrijwillige brandweerleden de nieuwe brandweersite gelanceerd. De site is te bekijken via www.brandweer.dongen.nl.

De site is gebouwd ter gelegenheid van het jubileum, dat de brandweer dit najaar viert. Eén van de hoogtepunten van het jubileum is een grote open dag van de brandweer. Deze dag vindt plaats op zaterdag 29 september vanaf 10.00 uur op het Wilhelminaplein in Dongen. Meer informatie over het programma van deze dag is binnenkort te lezen op de brandweersite.

Jubileumboek
Tijdens de open dag wordt een speciaal jubileumboek over de brandweer Dongen gepresenteerd. Het boek heet Brandbaar Dongen, vijf eeuwen brandweerzorg in Dongen en s Gravenmoer 1672-2007. In het jubileumboek wordt op een heldere en aantrekkelijke wijze het korps aan het publiek gepresenteerd. Een voorproefje van het jubileumboek vindt u op www.brandweer.dongen.nl onder het kopje jubileumjaar 2007.

Laatst gewijzigd: 22-8-2007