Belgische Federale Overheid


21-09-2007

Job Day Europe: jobs bij de vleet op zaterdag 29 september

U droomt ervan uw CV een Europees kleurtje te geven? Kom dan naar de tweede editie van Job Day Europe op zaterdag 29 september 2007 in Brussel. De VDAB organiseert diezelfde dag een banenmarkt in 25 Vlaamse steden.

Job Day Europe

Job Day Europe is een rekruterings- en informatie-evenement. Naast werkaanbiedingen over heel Europa verneemt u er alles over de studie- en opleidingsmogelijkheden in een ander Europees land en over de beroepsmobiliteit.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Huis van de Brusselse ondernemingen, in samenwerking met de Europese Commissie, en vindt plaats op 29 september, van 10 tot 17 uur. Deze jobdag vindt plaats in het Berlaymontgebouw, zetel van de Europese Commissie, aan het Schumanplein in Brussel.

Het Huis van de Brusselse ondernemingen organiseert elke maand ook thematische bijeenkomsten tussen werkgevers en werkzoekenden.

Meer informatie over deze evenementen en de lijst met werkaanbiedingen vindt u op de website van de Job Days.

Ook de VDAB doet mee

Onder het motto "Werk zoekt mensen" organiseert de VDAB diezelfde dag op meer dan 20 locaties in Vlaanderen en Brussel een banenmarkt. Het uitgangspunt van de banenmarkt is eenvoudig: werkgevers en werkzoekenden rechtstreeks met elkaar in contact brengen.

Ook de andere overheidsdiensten die begaan zijn met werk en opleiding (Actiris, Le Forem, Arbeitsamt en Bruxelles Formation) nemen actief deel aan dit evenement. Alle regionale arbeidsdiensten werken samen om werkzoekenden aan te zetten tot interregionale mobiliteit, onder meer via de vereniging Synerjob.

Praktische info over de banenmarkt vindt u op de website van de VDAB.